Ladataan... Ladataan...

Mantelikalaa, perunoita ja parsakaalia

Valmistusaineet 4:lle
400 g Pakastettuja turskafileitä
50 g Margariinia
1 dl korppujauhetta
1 dl (rouhittu) mantelirouhetta
0.5 tl kurkumaa
0.25 tl suolaa
1 kynsi valkosipulin kynsi
0.5 dl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
8 kpl keitettyjä perunoita
200 g Keitettyä parsakaalta, (keitinvedessä suolaa)
Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata jäistä kalaa hiukan niin, että voit viipaloida sen. Leikkaa kala noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet voideltuun uunivuokaan lähelle toisiaan.

Sulata margariini. Sekoita siihen korppujauhe, manteli, kurkuma, suola, puserrettu valkosipuli ja persilja. Levitä seos kalapalojen päälle. Nosta vuoka ritilän päälle uunin keskitasolle. Kypsennä kaloja noin 25 minuuttia. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja keitetyn parsakaalin kanssa.

Yksi annos sisältää 376 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":140,"alcohol":0,"protein":104,"carbohydrates":132},"weight":{"fat":15.32,"alcohol":0,"protein":25.74,"carbohydrates":32.6,"saturated_fat":2.72,"sugar":3.09,"fibre":4.11,"salt":0.62},"percent_raw":{"fat":0.3714569604881256,"alcohol":0,"protein":0.2773067480141812,"carbohydrates":0.35123629149769314},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":376,"weight":84.2,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":309.39},"item_type":"recipe","recipe_id":28936,"servings":4}}

 
Sulje