Annoksesta tulee 12 isoa ja 24 Keventäjän pullaa.
Ota mitatusta jauhomäärästä pari ruokalusikallista kaulimista varten erikseen.
Murusta ja liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon, lisää sokeri, suola, kardemumma ja vatkaa joukkoon 3-4 dl jauhoja. Lisää loput jauhot vähitellen ja alusta taikina hyvin. Taikina saa olla pehmeää. Lisää huoneenlämpöinen pullomargariini alustuksen loppuvaiheessa. Peitä taikina liinalla ja anna sen kohota lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia.
Kumoa taikina kevyesti jauhotetulle pöydälle ja painele ilmakuplat pois ja pyörittele tasaiseksi. Kauli taikina 50x20 cm:n kokoiseksi tasaiseksi ohueksi levyksi. Sipaise pintaan vähän maitoa ja ripottele päälle sokeri ja mantelilastut. Voit jättää vähän lastuja pinnalle ripoteltavaksi. Kiedo levy rullalle ja painele kevyesti tasaiseksi. Leikkaa rulla kahteen osaan, ne edelleen kahteen ja vielä kerran kahteen osaan. Jaa kahdeksan rullan palaa kolmeen osaan (yhteensä 24 pientä kiekkoa). Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Peitä liinalla ja anna kohota lämpimässä paikassa 15-20 minuuttia. Voitele munalla ja lisää pinnalle halutessasi muutama mantelilastu. Paista 225 asteessa noin 10-12 minuuttia uunin toiseksi alimmalla tasolla.