Kuumenna uuni 175 asteeseen.
Sulata margariini ja lisää siihen rahkavalmiste ja maito.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon rasvaseos.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele seos nopeasti taikinanesteeseen.
Täytä muffinivuokien kolot 2/3 taikinalla.
Marenki: Vatkaa valkuaiset melko kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja etikka erissä joukkoon ja vatkaa, kunnes marenki on kovaa ja kiiltävää.
Nosta lusikallinen marenkia taikinan päälle. Kypsennä uunin keski-/ylätasolla noin 20 minuuttia.
Keitä sillä aikaa passiohedelmäsiirappi: Puolita passiohedelmät ja lusikoi sisus kattilaan. Lisää joukkoon sokeri ja vesi. Keitä, kunnes seos kiehahtaa. Jatka keittämistä, kunnes siirappi kiinteytyy. Anna jäähtyä ja lusikoi jäähtyneiden kuppikakkujen päälle.