Kuumenna uuni 150-175 asteeseen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Erota kananmunien keltuaiset valkuaisista. Lisää keltuaiset rasva-sokerivaahtoon. Lisää maito ja vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen. Sekoita taikina tasaiseksi. Vatkaa valkuaiset ja 1 dl sokeria kovaksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon loput sokerista.
Levitä taikina uunipannuun ja marenkiseos sen päälle. Kypsennä kakkua uunin alimmassa osassa noin 25 minuuttia. Nosta kakku uunipannulta. Irrota se leivinpaperista esimerkiksi paistinlastalla. Jäähdytä kakku sen jälkeen paperilla. Leikkaa kakku keskeltä kahtia. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon vadelmat. Nosta puolikkaat päällekkäin, kun olet ensin levittänyt täytteen väliin. Tarjoa mansikoita kakun lisänä.