Ladataan... Ladataan...

Marinoidut hedelmäpalat

Valmistusaineet 4:lle
0.5 g tuoretta ananasta
2 kpl kypsää päärynää
15 kpl (keskik.) tummia viinirypäleitä
2 kpl (pieni) tummaa, kypsää luumua
0.5 kpl pientä verkko- tai hunajamelonia
Marinadi
1 dl omenatuoremehua
1 tanko kanelitankoa
1 kpl vaniljatankoa
0.25 tl korianteria kokonaisina
0.5 dl sokeria tai fariinisokeria
Ohjeet

Lisäksi tarvitset marinadiin halutessasi 0,5 dl Tokaiji -tai muuta makeaa valkoviiniä.

Kuori ja pese hedelmät tarvittaessa ja lohko ne sopiviksi suupaloiksi kulhoon. Pane kattilaan kaikki marinadiainekset viiniä lukuun ottamatta ja keitä lientä noin pari kolme minuuttia. Lisää halutessasi viini. Kaada marinadi hedelmäpalojen päälle ja anna maustua viileässä mieluiten yön yli.

Yksi annos sisältää 145 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":5,"alcohol":0,"protein":5,"carbohydrates":135},"weight":{"fat":0.5,"alcohol":0,"protein":1.28,"carbohydrates":32.8,"saturated_fat":0.01,"sugar":31.36,"fibre":5.23,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.03178429015081067,"alcohol":0,"protein":0.03627182698577838,"carbohydrates":0.931943882863411},"percent":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":93},"total":{"kcal":145,"weight":71.17999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":363.11},"item_type":"recipe","recipe_id":1555,"servings":4}}

 
Sulje