Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen.
Nosta puiset grillitikut lämpimään veteen. Silloin ne eivät kärähdä.
Sekoita keskenään kalakastike, sitruunamehu ja inkivääri kulhossa. Leikkaa lohifilee kuutioiksi ( 2-3 cm) ja nosta palat kulhoon. Kääntele ja anna marinoitua noin 10 minuuttia.
Peitä uunipelti gourmanda ruuanlaittopaperilla. Jos käytät leivinpaperia, kuumenna uuni vain 225 asteeseen.
Pujottele lohipalat tikkuihin, nosta ne pellille ja työnnä uunin keskiosaan. Kypsennä vain 2-4 minuuttia, 225 asteessa 1 minuutti pidempään. Älä kypsennä pidempään, ettei lohi kuivu.
Lohivartaiden seuraksi maistuvat mm. makeat chilikastikkeet, höyrytetyt kasvikset kuten parsa- ja kukkakaali sekä melonisalsa.