Ladataan... Ladataan...

Marinoitua kinkkua, maalaisleipää ja vihersalaatti

Valmistusaineet 4:lle
40 viipale Joulukinkkua suikaleina
0.5 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
1) Marinadi:
0.5 dl ruokaöljyä
1 kynsi valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 kpl sipuli, suikaleina
2 dl (pilkottu) paprikaa, pieninä kuutioina
0.25 tl chiliä kuivattuna tai tuoreena
1 dl (viipaloitu) oliiveja hienonnettuna
2 dl tomaattimurskaa
2 rkl balsamiviinietikkaa
1 dl tuoretta hienonnettua korianteria
2) lisäksi:
400 g Vihersekasalaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua)
2) Lisäksi:
8 viipale (pieni) maalaisleipäsiivuja
Ohjeet

Kuullota öljyssä sipulit, paprikat, chili sekä oliivi. Sekoita joukkoon tomaattimurska. Mausta balsamietikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon kinkku ja korianteri. Anna maustua huoneenlämmössä noin puolitoista tuntia. Tarjoa maalaisleivän ja rapean vihreänsalaatin kera.

Yksi annos sisältää 454 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":227,"alcohol":0,"protein":120,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":24.94,"alcohol":0,"protein":29.76,"carbohydrates":26.47,"saturated_fat":3.77,"sugar":9.7,"fibre":5.82,"salt":4.56},"percent_raw":{"fat":0.4995126282688957,"alcohol":0,"protein":0.26488319769266205,"carbohydrates":0.23560417403844228},"percent":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":26,"carbohydrates":24},"total":{"kcal":454,"weight":105.02000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":476.66},"item_type":"recipe","recipe_id":944,"servings":4}}

 
Sulje