Ladataan... Ladataan...

Marinoitua kinkkua

Valmistusaineet 4:lle
10 dl joulukinkkua suikaleina
Lisäksi
200 g Vihersekasalaattia (jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua)
4 viipale maalaisruislimppua
4 tl margariinia
Marinadi
0.5 dl öljyä
1 kynsi valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 kpl sipuleita suikaleina
2 dl (pilkottu) paprikaa pieninä kuutioina
0.25 tl chiliä
15 kpl oliiveja hienonnettuina
2 dl tomaattimurskaa
2 rkl balsamietikkaa
0.5 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) vastajauhettua mustapippuria
1 dl tuoretta korianteria hienonnettuna
Ohjeet

Kuullota öljyssä sipulit, paprikat, chili sekä oliivi. Sekoita joukkoon tomaattimurska. Mausta balsamietikalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon kinkku ja korianteri. Anna maustua huoneenlämmössä noin puolitoista tuntia. Tarjoa maalaisleivän ja rapean vihreänsalaatin kera.

Yksi annos sisältää 473 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":267,"alcohol":0,"protein":130,"carbohydrates":76},"weight":{"fat":29.67,"alcohol":0,"protein":32.46,"carbohydrates":19.04,"saturated_fat":4.28,"sugar":9.01,"fibre":6.92,"salt":5.28},"percent_raw":{"fat":0.5645701917821975,"alcohol":0,"protein":0.274453909638424,"carbohydrates":0.16097589857937866},"percent":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":27,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":474,"weight":106.66000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":462.91},"item_type":"recipe","recipe_id":43073,"servings":4}}

 
Sulje