Koristeeksi tarvitset myös pakasteherukoita tai karpaloita.
Hienonna keksit ja lisää sulatettu voi muruseokseen. Painele seos irtopohjavuokaan ja pane vuoka viileään täytteen valmistamisen ajaksi. Voit käyttää kakun pohjana myös valmista sokerikakkulevyä.
Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä. Sulata suklaa vesihauteessa. Sekoita tuorejuustoon sokerit, keltuaiset, hieman jäähtynyt suklaa, alkoholissa marinoidut rusinat ja kiehuvaan vesitilkkaan sulatetut liivatteet.
Vaahdota kerma ja valkuaiset. Sekoita vaahdot varovasti nostellen tuorejuustoseokseen. Kaada seos keksipohjalle. Hyydytä peitettynä viileässä mieluimmin seuraavaan päivään.
Asettele marjat hyytyneen kakun pinnalle. Valmista kiille hyytelösokeripakkauksen ohjeen mukaan ja sivele kiille pullasudilla kakun pinnalle. Anna hyytyä vielä 15 minuuttia.