Valmistusaineet 12:lle
Kiisseli pinnalle
350
g
pakastemarjoja
Pohja
100
g
täysjyväkorppuja
Reseptin osa 2
80
g
(1 pss) hasselpähkinäjauhetta
10
g
(1 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
60
g
sulatettua margariinia (60% rasvaa)
2
tl
kanelia
Reseptin osa 3
60
g
1 dl) Hermesetas-makeutusjauhetta
1
kpl (keskik.)
sitruunan raastettu kuori ja mehu
Reseptin osa 4
0.5
dl
vettä
20
g
(2 rkl) Hermesetas-makeutusjauhetta
0.5
dl
vettä
1.5
rkl
perunajauhoja
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Murskaa korput. Levitä murut ja hasselpähkinäjauhe leivinpaperille ja paahda uunissa 5-10 minuuttia. Kaada seos kulhoon, lisää kaneli, Hermesetas ja sulatettu rasva. Sekoita hyvin. Peitä piirakkavuoan (Ø 26-28 cm) pohja muruseoksella.
Sekoita rahka, sitruunaraaste, sitruunamehu ja Hermesetas kulhossa. Levitä seos tasaisesti torttupohjalle. Jäähdytä 1-2 tuntia.