Lisäksi tarvitset ruokalusikallisen chiliä silputtuna, ruokalusikallisen Rajah-korianteritahnaa, kolme ruokalusikallista thai-kalakastiketta sekä yhden sitruunaruohon suikaleina.
Sekoita soijakastike, sokeri, valkosipuli, chili ja korianteritahna yhteen marinadiksi. Nosta lihakimpale marinoitumaan puoleksi tunniksi. Kääntele välillä.
Valuta liha hyvin marinadista ja leikkaa se hyvin ohuiksi siivuiksi, suupalan kokoisiksi. Säilytä marinadiliemi kastikkeeseen.
Paista lihat nopeasti pannulla niin, että ne jäävät melko raaoiksi.
Sekoita lihasiivut sipulin, sitruunaruohon ja kurkun kanssa salaatiksi.
Mausta marinadia limetin mehulla ja kalakastikkeella. Kaada kastike lihan sekaan ja kääntele hyvin. Tarjoa lämpimänä.
Sitruunaruoho jätetään yleensä syömättä. Se on parhaimmillaan maun antajana.