Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Levitä yksi leivinpaperiarkki uunipellille ja toinen työpöydälle. Mittaa jauhot kulhoon ja sekoita joukkoon leseet, leivinjauhe ja mausteet.
Vatkaa HUONEENLÄMPÖISET kananmunat ja sokeri kovaksi vaahdoksi (4-5 minuuttia sähkövatkaimella). Sekoita joukkoon jauhoseos varovasti nostellen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja levitä se tasaiseksi. Paista uunin alimmalla tasolla 7-9 minuuttia. Älä paista liian pitkään ettei pohja kuivu.
Kumoa levy 2-3 minuutin jälkeen leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä hetki.
Ota puolukoista n. ½ dl erikseen tortun koristelua varten. Sekoita vähän jäiset kevyesti survotut puolukat, karkeaksi raastettu omena ja sokeri hyvin keskenään. Levitä täyte tasaisesti torttulevyn pinnalle. Kiedo rullalle paperia apuna käyttäen. Kietaise paperiin ja anna mehustua kylmässä mielellään jonkin aikaa. Leikkaa torttu 12 osaan.
Annoksesta riittää 12 kapeampaan palaan. Voit tarjota tortun kanssa nokareen vaniljakastiketta tai vaniljasokerilla maustettua kevyttä & paksua tms.
Kääretortun voi pakastaa ja tarjota esim. leivoksina. Leikkaa vähän jäinen torttu viipaleiksi, nosta päälle vaniljakastiketta tms. ja koristele muutamalla puolukalla.