Halkaise paprikat, poista siemenet ja paloittele hedelmälihat. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Suikaloi selleri. Valuta pavut ja säästä liemi. Kuumenna öljy padassa ja kypsennä siinä paprikaa, sipulia ja valkosipulia sekoittaen, kunnes sipuli pehmenee. Lisää mausteet mukaan muutamaa sekuntia ennen sipulin pehmenemistä.
Lisää tomaatit ja papujen valutettu liemi, selleri, suola ja curry-tahna. Muista, että curry-tahna on voimakasta. Kiehauta ainekset ja keitä niitä kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes paprika ja selleri tuntuvat pehmeiltä. Lisää pavut, sekoita ja kuumenna. Tarkista maku ja lisää hienonnetut maustevihannekset. Keitä couscous kypsäksi. Tarjoa pata couscousin kanssa.
Voit tarjota couscousin sijaan myös riisiä tai pastaa padan lisäksi.