Käytä 3-4 liivatelehteä.
Pehmitä liivatteita hetki kylmässä vedessä. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita rahka, ranskankerma ja hovijuusto. Mausta rahkaseos sitruunamehulla ja vaniljasokerilla. Sekoita munavaahto ja rahkaseos.
Lohko persikat. Jätä muutama puolikas talteen.
Sulata liivatelehdet kuumaan veteen (1/2 dl). Jätä liivatelientä 1/3 pintakuorrutusta varten. Kaada seos juustomassaan.
Kaada loput liivateliemestä jälkiruokakulhojen pohjalle. Asettele persikat liivateliemeen auringon muotoon. Kaada päälle juustoseos. Levitä lopuksi päälle keksiseos. Anna hyytyä tunnin ajan viileässä.
Kasta kevyesti kulhot kuumaan veteen ja kumoa tarjolle. Viimeistele lopuilla persikanviipaleilla.