Ladataan... Ladataan...

Mehevä punssikakku

Valmistusaineet 4:lle
50 tl Voita
2 dl sokeria
2 dl vaniljasokeria
3 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0.5 dl punssia
4 dl Mansikoita
1 dl kermaa, (38% rasvaa)
Ohjeet

(tomusokeria)

Vaahdota voi ja sokeri. Mausta vaniljasokerilla. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita jauhot ja leivinjauhe, lisää voi-sokerivaahtoon. Mausta taikina punssilla. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa 30 min.
Anna kakun jäähtyä ja mieluusti mehustua seuraavaan päivään.
Puuteroi kakku tomusokerilla. Tarjoa mansikoiden ja kermavaahdon kanssa.

Yksi annos sisältää 1085 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":557,"alcohol":19,"protein":38,"carbohydrates":471},"weight":{"fat":61.6,"alcohol":2.75,"protein":9.4,"carbohydrates":117.35,"saturated_fat":38.63,"sugar":94.42,"fibre":2.09,"salt":1.39},"percent_raw":{"fat":0.5130443552747285,"alcohol":0.017813137022359735,"protein":0.03477957168755276,"carbohydrates":0.43436293601535897},"percent":{"fat":51,"alcohol":2,"protein":3,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":1085,"weight":327.62999999999994,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":306.88},"item_type":"recipe","recipe_id":796,"servings":4}}

 
Sulje