Ladataan... Ladataan...

Melonisalsa

Valmistusaineet 4:lle
200 g Verkkomeloni / cantaloupemeloni, kuorittu
25 g Paprika punainen
75 g Kurkku
2 rkl Sitruunatäysmehu, laimentamaton
1 tl Rypsiöljy kylmäpuristettu
0 kpl Chili, tuore
2 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Kuutioi meloni, kurkku ja paprika pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään ja lisää kastikkeeksi sitruuna- tai limemehua ja tilkka öljyä. Mausta chilillä, mustapippurilla ja silputulla yrtillä. Tarkista maku.

Vinkki

Nauti esim. Lohi- tai kirjolohivartaiden, paistetun kalan tai broilerin kera. Lohessa ja kirjolohessa on paljon hyvää rasvaa. Kun nautit melonisalsaa broilerin tai vähärasvaisen kalan kanssa, lisää öljymäärä neljäksi teelusikalliseksi.

Yksi annos sisältää 25 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":12,"alcohol":0,"protein":2,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":1.24,"alcohol":0,"protein":0.5,"carbohydrates":2.73,"saturated_fat":0.08,"sugar":2.6,"fibre":0.79,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.4621589275176821,"alcohol":0,"protein":0.08392689433921491,"carbohydrates":0.4539141781431029},"percent":{"fat":46,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":25,"weight":7.94,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":84.6},"item_type":"recipe","recipe_id":1024360,"servings":4}}

 
Sulje