Ladataan... Ladataan...

Muhennettu pinaatti

Valmistusaineet 4:lle
0.2 l lehtipinaattia
1 tl keiju-margariinia
1 kpl (pieni) Hienoksi leikattua sipulia
0.5 tl suolaa
0.25 tl (jauhettu) mustapippuria, jauheena
2 dl kevytkermaa
Ohjeet

Ryöppää pinaatti nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele ryöpätty pinaatti kylmän veden alla.
Sulata margariini paksupohjaisessa laakeassa kattilassa. Kuullota sipuli siinä. Lisää pinaatti ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää kerma. Keitä, kunnes pinaattiseos sakenee.

Yksi annos sisältää 77 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":56,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":12},"weight":{"fat":5.81,"alcohol":0,"protein":2.07,"carbohydrates":2.77,"saturated_fat":3.76,"sugar":2.61,"fibre":0.49,"salt":1.23},"percent_raw":{"fat":0.7297645540624395,"alcohol":0,"protein":0.1157249216531525,"carbohydrates":0.15451052428440804},"percent":{"fat":73,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":77,"weight":18.74,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":84.59},"item_type":"recipe","recipe_id":448,"servings":4}}

 
Sulje