Ladataan... Ladataan...

Muikkuja/silakoita välimerellisesti

Valmistusaineet 2:lle
300 g Muikku järvi
100 g Punasipuli
75 g Paprika, punainen
250 g Tomaatti
2 tl Rypsiöljy
0.3 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (jauhettu) Mustapippuri
1 rkl Basilika, tuore
0.5 rkl (silputtu) Persilja, tuore
Ohjeet

Lohko kuoritut sipulit ja pestyt tomaatit. Paloittele paprika siemenet poistaen.

Kuullota sipulia hetken aikaa öljyssä pannulla. Lisää paprika ja tomaatti. Kääntele ja jatka kuullottamista, kunnes kasvikset pehmenevät vähän. Mausta suolaripauksella, pippurilla ja puolella yrteistä. Lisää tarvittaessa 1-2 rkl vettä.

Painele muikut kasvisten sekaan ja anna kypsyä pari minuuttia. Käännä muikut varovasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Nostele vähän kasviksia muikkujen päälle ja anna kypsyä 2-4 minuuttia. Varo kypsentämästä liian pitkään, etteivät muikut hajoa. Tarkista maku ja ripottele loput yrtit ruoan pinnalle.

Vinkki

Kun käytät perattuja silakoita, yhden annoksen energiamäärä on 13 kcal:a suurempi.

Yksi annos sisältää 254 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":92,"alcohol":0,"protein":123,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":10.19,"alcohol":0,"protein":30.41,"carbohydrates":9.61,"saturated_fat":1.19,"sugar":8.34,"fibre":3.23,"salt":0.98},"percent_raw":{"fat":0.3643325834462819,"alcohol":0,"protein":0.48306258173864974,"carbohydrates":0.1526048348150684},"percent":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":48,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":254,"weight":63.94999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":369.7},"item_type":"recipe","recipe_id":1023941,"servings":2}}

 
Sulje