Sähköpostiisi
on lähetetty vahvistuslinkki. Sinun täytyy siis vahvistaa käyttäjätilisi oman sähköpostisi kautta. Klikkaa sähköpostitse saamaasi linkkiä, niin käyttäjätilisi vahvistetaan.
Vahvistuslinkin pitäisi saapua sinulle heti. Jos viestiä ei näy, tarkista roskapostikansiosi. Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Asiakaspalveluun
Voit käyttää salottisipulin asemasta punasipulin.
Viipaloi leipä. Paahda viipaleet paahtimessa rapeiksi. Silppua sipuli.
Levitä leivälle ensin smetana. Sirottele smetanalle sipulisilppu. Koristele mädillä. Rouhaise pinnalle pippuria.
Yksi annos sisältää 413 kcal {"energy_split":{"kcal":{"fat":165,"alcohol":0,"protein":100,"carbohydrates":148},"weight":{"fat":18.88,"alcohol":0,"protein":25.81,"carbohydrates":38.05,"saturated_fat":8.14,"sugar":1.02,"fibre":3.84,"salt":1.45},"percent_raw":{"fat":0.3995493572259064,"alcohol":0,"protein":0.2426678933169698,"carbohydrates":0.35778274945712385},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":36},"total":{"kcal":413,"weight":97.19,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":220.19},"item_type":"recipe","recipe_id":525,"servings":4}}