Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Halkaise purjo ja huuhdo hyvin. Leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Hienonna tilli.
Lado muikut vuokaan ja ripottele alle, väliin ja päälle purjoa ja tilliä. Kaada ruokakerma kulhoon. Lisää pahvitölkkiin pari ruokaluskallista vettä, hölskytä ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon tomaattipyree, suola ja pippurit. Kaada seos tasaisesti vuokaan ja ravistele kevyesti. Peitä foliolla ja nosta uunin alimmalle ritilätasolle. Kypsennä n. 45 minuuttia muikkujen koosta riippuen. Poista folio kypsymisen loppuvaiheessa.
Keitä kuoriperunat suolattomassa vedessä ja kypsennä vinot porkkanaviipalet höyryssä (kypsymisaika 10-12 min.)
Suikaloi kiinankaali ja sekoita joukkoon muut raaka-aineet.
Isompien muikkujen pyrstöt ja evät ovat aika kovia, poista ne vaikka saksilla ennen ruoan valmistusta. Yhden muikkuannoksen paino on n. 175 g.