Ladataan... Ladataan...

Mustatorvisienikastike

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl salottisipulia
3 rkl voita
600 g Mustia torvisieniä
3 cl punaista portviiniä
1 dl lihalientä
2 dl creme fraichea
Ohjeet

suolaa ja pippuria

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota pehmeäksi voissa.
Puhdista sienet ja lisää pannulle. Paista, kunnes neste on haihtunut.
Lisää portviini ja anna kiehua hetken aikaa.
Kaada sekaan lihaliemi ja crème fraiche. Keitä vielä noin viisi minuuttia.
Maista, ja mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla.

Vinkki

Tarjoa esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 218 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":163,"alcohol":5,"protein":20,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":18.12,"alcohol":0.68,"protein":5.07,"carbohydrates":7.48,"saturated_fat":11.62,"sugar":4.96,"fibre":3.24,"salt":0.46},"percent_raw":{"fat":0.7480314574874385,"alcohol":0.021674368379387,"protein":0.09304152306870091,"carbohydrates":0.13725265106447376},"percent":{"fat":75,"alcohol":2,"protein":9,"carbohydrates":14},"total":{"kcal":218,"weight":51.63,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":258.19},"item_type":"recipe","recipe_id":18374,"servings":4}}

 
Sulje