Ladataan... Ladataan...

Mustikka-banaanipannarit (gluteeniton)

Valmistusaineet 16:lle
2 kpl Banaani, kuorittu
6 kpl Kananmuna, kuoreton
100 g Kookoshiutale
2.5 tl Kaneli
0.25 dl Sokeri
2 dl Mustikka
2 rkl Voi
Ohjeet

Soseuta banaanit haarukalla.

Vatkaa munat vaahdoksi, sekoita banaanisoseeseen.

Lisää joukkoon kookoshiutaleet, sokeri, kaneli ja mustikat. Sekoita.

Kuumenna voi tai öljy lettupannussa ja paista massasta lettuja, noin 2 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Tarjoa letut kookoshiutaleiden, mustikoiden, kanelin (ja turkkilaisen jogurtin/soijajogurtin) kera.

Yksi annos sisältää 105 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":69,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":22},"weight":{"fat":7.49,"alcohol":0,"protein":3.33,"carbohydrates":5.39,"saturated_fat":5.03,"sugar":4.39,"fibre":1.72,"salt":0.09},"percent_raw":{"fat":0.6593345357623714,"alcohol":0,"protein":0.13010071438017076,"carbohydrates":0.21056474985745793},"percent":{"fat":66,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":104,"weight":27.44,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":53.42},"item_type":"recipe","recipe_id":1024882,"servings":16}}

 
Sulje