Ladataan... Ladataan...

Mustikkaa, kardemummavaahtoa ja timjamicrumblea

Valmistusaineet 6:lle
50 g Voi
50 g Fariinisokeri
0.8 dl Puolikarkeat spelttijauhot
0.5 dl Kaurahiutale
0.5 dl Kookoshiutale
1 rkl Timjami, tuore
LISÄKSI:
1 prk Vispi 20 % kerma
2 dl Luonnonjogurtti asidofilus, vähälaktoosinen, rasvaa 2 %
0.25 dl Sokeri
1 tl Kardemumma
3 dl Mustikka
Ohjeet

Valmista ensin crumble: Kuumenna uuni 175 asteeseen. Nypi kaikki ainekset (timjami hyvin hienoksi silputtuna) pehmeän voin kanssa muruksi. Levitä pellille ja paista 15-20 minuuttia kullanruskeaksi. Anna levyn jäähtyä ja riko muruiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon jogurtti, sokeri ja kardemumma. Lusikoi pieniin jälkiruokamaljoihin vaahtoa, mustikoita ja crumblea.

Yksi annos sisältää 286 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":167,"alcohol":0,"protein":19,"carbohydrates":100},"weight":{"fat":18.33,"alcohol":0,"protein":4.61,"carbohydrates":24.73,"saturated_fat":12.75,"sugar":17.37,"fibre":2.78,"salt":0.2},"percent_raw":{"fat":0.5843866513537481,"alcohol":0,"protein":0.06524889142866953,"carbohydrates":0.3503644572175823},"percent":{"fat":58,"alcohol":0,"protein":7,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":285,"weight":80.77000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":140.82},"item_type":"recipe","recipe_id":1025110,"servings":6}}

 
Sulje