Ladataan... Ladataan...

Naudan paistisuikalekastike

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan sisäfilee
3 tl Rypsiöljy
70 g Punasipuli
1 tl Viherpippuri
100 g Becel Ruoka kevyt & paksu 4 % ruokakerma
1 tlk Demi-glace kastikepohja
Ohjeet

Paista huoneenlämpöiset paistisuikaleet öljyssä kahdessa erässä sipulikuutioiden kanssa. Murusta sekaan viherpippurit ja kaada kasariin. Lisää joukkoon 2 rkl vettä ja ruokakerma. Anna hautua tiiviin kannen alla n. 30 minuuttia. Lisää Demi-Clace kastikepohja ja kuumenna kiehuvaksi mutta älä keitä. Tarkista maku, lisää tarvittaessa viherpippuria.

Vinkki

Nauti kastike esim. keitettyjen perunoiden ja höyrytettyjen kasvisten kera.

Yksi annos sisältää 231 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":98,"alcohol":0,"protein":107,"carbohydrates":26},"weight":{"fat":11.6,"alcohol":0,"protein":28.54,"carbohydrates":6.84,"saturated_fat":4.02,"sugar":2.59,"fibre":0.59,"salt":0.49},"percent_raw":{"fat":0.4245915049870194,"alcohol":0,"protein":0.4641162269896314,"carbohydrates":0.11129226802334917},"percent":{"fat":42,"alcohol":0,"protein":46,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":230,"weight":54.67000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":196.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1024555,"servings":4}}

 
Sulje