Leikkaa liha poikkisyin n. 16 viipaleeksi. Levitä ne työlaudalle ja nuiji kevyesti nyrkillä. Mausta viipaleet suolalla ja pippurilla.
Leikkaa paprika suikaleiksi. Jaa suikaleet lihaviipaleille ja nosta tuorejuustosta nokareita paprikoiden joukkoon. Kääri lihaviipaleet rullalle. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla tai sido langalla.
Kuumenna öljy-voiseos pannulla. Ruskista nopeasti kääryleet pannulla ja siirrä kattilaan. Lisää vesi kääryleiden päälle. Hauduta liedellä n. 40 minuuttia tai uunissa 200 asteessa n. tunti. Nosta kääryleet liemestä ja poista tikut tai langat.
Sekoita creme fraichen (lisää tarvittaessa tilkka vettä) joukkoon jauhot ja mausteet ja vatkaa seos haudutusliemeen. Hauduta hiljaisella tulella n. 5 minuuttia.
Voit täyttää liharullat myös esim. kasvissuikaleilla.
Lihakääryleiden seurana maistuvat höyrytetyt kasvikset ja perunat.