Ladataan... Ladataan...

Nopea Lindströminpata

Valmistusaineet 4:lle
1 kpl Sipuli
2 tl Rypsiöljy
400 g Jauheliha naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 %
1 rkl Soijakastike
1 rkl Fond du Chef naudanlihafondi
1 dl Vesi
4 kpl Etikkapunajuuri
15 g Kapris
1 tl Piparjuuritahna
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota öljyssä pannulla, lisää loppuvaiheessa jauheliha ja paista kypsäksi asti.

Lisää soija, fondi ja vesi, anna kiehua ilman kantta 5-10 minuuttia.

Lisää raastetut etikkapunajuuret ja 2 rkl niiden lientä, kaprikset ja piparjuuritahna. Sekoita ja hauduta muutaman minuutin ajan.

Vinkki

Tarjoa esimerkiksi perunamuusin tai pikkuperunoiden (ja salaatin) kera.

Yksi annos sisältää 185 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":17},"weight":{"fat":9.89,"alcohol":0,"protein":19.79,"carbohydrates":4.18,"saturated_fat":1.99,"sugar":3.63,"fibre":1.12,"salt":1.87},"percent_raw":{"fat":0.4814584488096365,"alcohol":0,"protein":0.4280441806702808,"carbohydrates":0.09049737052008275},"percent":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":184,"weight":42.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":193.5},"item_type":"recipe","recipe_id":1024897,"servings":4}}

 
Sulje