Ladataan... Ladataan...

Nopea jauheliha-pakastevihannespata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Paistijauheliha nauta 7 %
100 g Suomalainen sipulikuutio
3 tl Rypsiöljy
100 g Kotimainen sipulikuutio
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
1 dl Vesi
400 g Espanjalaiset paistovihannekset
Ohjeet

Ota jauheliha huoneenlämpöön. Mittaa rypsiöljy kuumaan paistokasariin. Lisää joukkoon pakastesipuli ja parin minuutin kuluttua huoneenlämpöinen jauheliha nokareina tai muruina. Paista hetken aikaa. Lisää kasvikset, voit valita myös muita sekoituksia kuin listassa mainittut kasvikset, jos et löydä niitä kaupastasi. Sekoittele hetki ja kaada joukkoon kiehuva vesi. Anna porista muutama minuutti kannen alla ja mausta ½-1 tl suolalla ja muutamalla pippurillarouhaisulla myllystä.

Vinkki

Nauti esim. perunan, täysjyväpastan tai riisi&moniviljan ja/tai ruisleivän kera.

Yksi annos sisältää 232 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":110,"alcohol":0,"protein":94,"carbohydrates":28},"weight":{"fat":11.88,"alcohol":0,"protein":22.99,"carbohydrates":6.9,"saturated_fat":4.12,"sugar":5.9,"fibre":3.19,"salt":2.11},"percent_raw":{"fat":0.47222329540876073,"alcohol":0,"protein":0.4059868354966934,"carbohydrates":0.12178986909454577},"percent":{"fat":47,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":232,"weight":57.08999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":280.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1024635,"servings":4}}

 
Sulje