Lisäksi sambal oelekia, suolaa ja pippuria.
Kiehauta viini ja lisää joukkoon jäinen pinaatti. Anna hautua kunnes pinaatti on sulanut.
Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi ja levitä viipaleet voideltuun uunivuokaan. Kaada herkkusienikeitto päälle.
Sekoita pinaatin joukkoon sambal oelek, kasvisliemikuutio, valkosipuli ja ranskankerma.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Levitä pinaattimuhennos vuokaan. Gratinoi 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia.
Kuori porkkana ja leikkaa siitä perunankuorimisveitsellä ohuita, pitkiä suikaleita.
Huuhdo tomaatit ja pane ne pieneen, voideltuun uunivuokaan.
Ota gratiinivuoka uunista ja levitä ruoan pinnalle porkkanasuikaleet. Pane sekä gratiini- että tomaattivuoka uuniin ja jatka kypsentämistä noin 10 minuuttia.
Tarjoa kuskusin kanssa.