Ladataan... Ladataan...

Ohrainen broilersalaatti

Valmistusaineet 5:lle
6 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutio
3 dl Torino Täysjyväohraa
Marinadi
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
1 kynsi valkosipulinkynsi puristettuna
0.5 tl currya
0.5 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
0.3 rkl suolaa
4 rkl Keiju rypsiöljyvalmistetta
0.5 dl balsamiviinietikkaa
Salaattiin
1 rkl Sunnuntai rypsiöljyä
450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
1 dl (silputtu) hienonnettua purjoa
150 g kurkkua
300 g vesimelonia (punnittu kuorineen)
1 tlk ananaspaloja
200 g (1 pss) herne-maissi-paprikasekoitusta
Ohjeet

Lisää kiehuvaan kanaliemeen Torino Täysjyväohra. Sekoita kiehumisen aikana. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada siivilään ja valuta hyvin. Anna jäähtyä hetken. Vispilöi marinadin aineet keskenään ja sekoita täysjyväohran joukkoon. Anna maustua kylmässä muutaman tunnin. Ruskista broilerin fileesuikaleet Sunnuntai Juoksevassa paistinpannulla. Jäähdytä. Hienonna purjo, kuutioi kurkku ja vesimeloni. Valuta ananaspalat ja sulata pakastevihannekset. Sekoita salaattiaineet varovasti marinoidun täysjyväohran joukkoon.

Yksi annos sisältää 545 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":225,"alcohol":0,"protein":84,"carbohydrates":236},"weight":{"fat":23.51,"alcohol":0,"protein":19.83,"carbohydrates":55.49,"saturated_fat":2.99,"sugar":15.71,"fibre":8.26,"salt":2.45},"percent_raw":{"fat":0.41249962708546967,"alcohol":0,"protein":0.15470035123186585,"carbohydrates":0.43280002168266446},"percent":{"fat":41,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":43},"total":{"kcal":545,"weight":128.24,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":461.93},"item_type":"recipe","recipe_id":194736,"servings":5}}

 
Sulje