Ladataan... Ladataan...

Oliivilla maustetut kalarullat tomaattiohrarisoton ja salaattifenkolin kera

Valmistusaineet 4:lle
500 g Ahvenfilee
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl Mustapippuri
4 kpl Oliivi musta kivetön veteen säilötty
2 tl Timjami, tuore
400 g Fenkoli, salaattifenkoli
10 g Parmesanraaste
Ohjeet

Huuhdo salaattifenkolit ja leikkaa ne koon mukaan 2-4 lohkoon. Kypsennä muutama minuutti mikrossa, höyryssä tai vähässä vedessä. Älä kypsennä aivan pehmeiksi. Nosta fenkolipalat alumiinifoliopalan päälle uunipellille ja ripottele pinnalle vähän parmesaaniraastetta. Kuorruta juuri ennen tarjoilua grillivastuksen alla tai tarjoa sellaisenaan.

Levitä kalafileet voi- tai käärepaperin päälle ja mausta ne silputulla oliivilla, suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla (muutama lehti/annos).

Kietaise rullalle yhdestä tai kahdesta fileestä niiden koosta riippuen. Kiinnitä hammastikulla.

Nosta kalarullat pystyyn höyrytysritilän päälle ja nosta ritilä sopivan kokoiseen kattilaan, jossa on pohjalla kiehuvaa vettä. Kypsennä höyryssä kannen alla 8-10 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa esim. tomaattiohrarisoton ja salaattifenkolin kanssa.

Yksi annos sisältää 147 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":100,"carbohydrates":13},"weight":{"fat":3.76,"alcohol":0,"protein":24.99,"carbohydrates":3.15,"saturated_fat":0.82,"sugar":2.62,"fibre":3.48,"salt":0.99},"percent_raw":{"fat":0.23127968996460266,"alcohol":0,"protein":0.6827369973550498,"carbohydrates":0.08598331268034756},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":9},"total":{"kcal":147,"weight":39.809999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":232.43},"item_type":"recipe","recipe_id":1024049,"servings":4}}

 
Sulje