Huuhdo salaattifenkolit ja leikkaa ne koon mukaan 2-4 lohkoon. Kypsennä muutama minuutti mikrossa, höyryssä tai vähässä vedessä. Älä kypsennä aivan pehmeiksi. Nosta fenkolipalat alumiinifoliopalan päälle uunipellille ja ripottele pinnalle vähän parmesaaniraastetta. Kuorruta juuri ennen tarjoilua grillivastuksen alla tai tarjoa sellaisenaan.
Levitä kalafileet voi- tai käärepaperin päälle ja mausta ne silputulla oliivilla, suolalla, pippurilla ja tuoreella timjamilla (muutama lehti/annos).
Kietaise rullalle yhdestä tai kahdesta fileestä niiden koosta riippuen. Kiinnitä hammastikulla.
Nosta kalarullat pystyyn höyrytysritilän päälle ja nosta ritilä sopivan kokoiseen kattilaan, jossa on pohjalla kiehuvaa vettä. Kypsennä höyryssä kannen alla 8-10 minuuttia.
Tarjoa esim. tomaattiohrarisoton ja salaattifenkolin kanssa.