Valmista ensin tahna: Valuta oliivit liemestään, kuori valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki ainekset keskenään sauvasekoittimella.
Poista munakoison kanta ja leikkaa munakoiso pitkittäin kahtia. Veistä puolikkaista ohuita, 2-3 mm:n paksuisia viipaleita (16 kpl). Keitä viipaleita 2-3 minuuttia kiehuvassa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Kuivaa talouspaperilla.
Levitä munakoisoviipale leikkuulaudalle, pane toinen ristikkäin sen päälle. Sivele oliivitahnaa viipaleille, revi päälle kinkkua. Sulje taskut nostamalla viipaleiden päät täytteen päälle ja kiinnittämällä ne coctailtikuilla.
Voitele kevyesti öljyllä ja grillaa folion päällä kypsäksi, noin 15 minuuttia.
1 annos = 2 taskua.