Mausta broileripalat. Ruskista ne voissa padassa ympäriinsä kauniin värisiksi. Kaada pataan mehu ja lisää murennettu liemikuutio.
Hauduta broileripaloja noin 40 minuuttia.
Siivilöi haudutusliemi eri kulhoon. Lisää joukkoon kerma, vehnäjauhot ja kurkuma. Kaada pataan ja anna kiehua muutama minuutti.
Lisää joukkoon omenalohkot ja broileripalat. Anna kiehua muutama minuutti. Tarkista maku ja viimeistele persiljalla. Nauti keitetyn riisin kera.
Voit käyttää broilerin sijasta myös pakastettua, paistovalmista sorsaa. Tarvitset niitä kaksi kappaletta. Sulata pakastesorsat hitaasti jääkaapissa, huuhdo ja kuivaa ennen käyttöä. Hauduta sorsia noin 1 tunti ja paloittele ne kypsänä. Anna lihan vetäytyä leikkuulaudalla hetki ennen paloittelua.