Ladataan... Ladataan...

Omenainen silakkavuoka

Valmistusaineet 4:lle
600 g Silakkafilee
1 kpl Omena, kotimainen, kuorineen
100 g Sipuli
40 g Tilli, tuore
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl Mustapippuri
1 dl Rasvaton maito
100 g Viola tuorejuusto, sitruuna
Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka. Silppua pala sipulia ja kuutioi omena. Sekoita maito tuorejuuston joukkoon. Hienonna tilli. Puolita silakkafileet ja poista selkäeväät, jos fileet ovat isoja. Ripottele uunivuoan pohjalle puolet sipulisilpusta, omenakuutioista ja hienonnetusta tillistä. Nosta päälle fileet ja ripottele niiden pinnalle vähän suolaa ja loput tillistä, sipulisilpusta ja omenakuutioista. Kaada tuorejuusto-maitoseos tasaisesti pinnalle ja ravistele kevyesti. Kypsennä 225 asteessa n. 25 minuuttia. Silakat maistuvat sekä kuumina että kylminä.

Yksi annos sisältää 318 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":170,"alcohol":0,"protein":109,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":18.81,"alcohol":0,"protein":27.09,"carbohydrates":9.61,"saturated_fat":6.13,"sugar":9.19,"fibre":1.67,"salt":1.12},"percent_raw":{"fat":0.5356166734822533,"alcohol":0,"protein":0.34279494945260425,"carbohydrates":0.12158837706514253},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":317,"weight":73.62,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":286.01},"item_type":"recipe","recipe_id":1024641,"servings":4}}

 
Sulje