Ladataan... Ladataan...

Omenaiset possunlihapullat

Valmistusaineet 6:lle
1 kpl Sipuli
2 kpl Omena, kotimainen, kuorineen
400 g Suomalainen porsaan jauheliha 12 %
1 kpl Kananmuna, kuoreton
1 tl Ruokasuola
0.25 tl Valkopippuri
1 tl Salvia, kuivattu
Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori ja raasta omenat karkeaksi.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään.

Pyöritä massasta pullia kostutetuin sormin.

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Vinkki

1 annos= 4 pientä pyörykkää

Yksi annos sisältää 160 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":82,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":21},"weight":{"fat":8.94,"alcohol":0,"protein":14.09,"carbohydrates":5.27,"saturated_fat":3.56,"sugar":5.2,"fibre":1.54,"salt":1.23},"percent_raw":{"fat":0.5095319801812204,"alcohol":0,"protein":0.35686442713700806,"carbohydrates":0.13360359268177166},"percent":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":13},"total":{"kcal":160,"weight":39.83,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":152.83},"item_type":"recipe","recipe_id":1027462,"servings":6}}

 
Sulje