Sulata taikina-arkit pakkauksessaan. Leikkaa isot filotaikina-arkit 12–15 cm neliöiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita arkit kostutetun pyyhkeen alle.
Voitele neljä muffinipellin koloa. Myös alumiinivuoat ja tukevat paperivuoat sopivat muoteiksi. Laita arkki kevätrullataikinaa (noin 12 cm/sivu) kuhunkin koloon siten, että siitä muodostuu kuppi. Voitele taikina voilla ja painele toinen arkki päälle. Toista voitelu ja tee kolmas kerros. Voitele myös kolmas kerros. Paista kuppeja uunissa 10 minuuttia. Irrota jäähtyneet kupit varovasti.
Kuutioi omena. Kuumenna voi kasarissa. Lisää sokeri, omenat, mausteet sekä rusinat ja kypsennä seosta keskilämmöllä viisi minuuttia.
Kasaa annokset pyörittämällä taikinakuppeihin pallo vaniljajäätelöä ja lusikoimalla päälle omenatäytettä.
Valmistusaika on noin 30 minuuttia.