Ladataan... Ladataan...

Omenatorttu

Valmistusaineet 12:lle
12 kpl kotimaisia omenoita
0.5 tl kanelia
0.5 tl kardemummaa
1 tl vaniljasokeria
125 g Margariinia
1.5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1.5 dl kookoshiutaleita
2 tl raastettua inkivääriä
0.5 dl rasvatonta maitoa tai laimeaa sitruunamehua
Ohjeet

Voitele 26-senttinen piirakkavuoka.
Kuori omenat, halkaise ja poista siemenet. Leikkaa pieniksi paloiksi.
Levitä ne vuoan pohjalle. Ripota päälle kanelia, kardemummaa ja vaniljasokeria.
Nypi loput aineet taikinaksi ja painele omenapalojen päälle vuokaan.
Paista torttua 200 asteessa uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
Tarjoa pehmeän vaniljajäätelön kanssa.

Yksi annos sisältää 227 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":9.63,"alcohol":0,"protein":2.17,"carbohydrates":31.56,"saturated_fat":4.4,"sugar":25.5,"fibre":5.33,"salt":0.24},"percent_raw":{"fat":0.3912582883907543,"alcohol":0,"protein":0.039113551102010966,"carbohydrates":0.5696281605072347},"percent":{"fat":39,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":57},"total":{"kcal":226,"weight":78.82999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":240},"item_type":"recipe","recipe_id":17679,"servings":12}}

 
Sulje