Ladataan... Ladataan...

Osso Bucco

Valmistusaineet 4:lle
1000 g Naudanpotka
0.5 dl Vehnäjauho puolikarkea
0.5 rkl Voi
1 kpl Sipuli
1 kynsi Valkosipuli
200 g Palsternakka
1 dl Tomaattisose tomaattipyree
5 dl Vesi
1 kpl Lihaliemikuutio
2.5 tl Ruokasuola
4 kpl Laakerinlehti
0.5 tl Maustepippuri
Ohjeet

Mausta lihat suolalla ja pyöräytä jauhoissa molemmin puolin. Ruskista ne voissa pannulla ja laita pataan.

Kuori ja pilko juurekset samankokoisiksi paloiksi. Kuullota niitä pannulla ja lisää lopuksi tomaattipyree. Kaada lihaliemi pannuun ja anna kiehua hetki.

Kaada kaikki pataan lihojen seuraksi ja hauduta hiljalleen keittäen noin 1,5-2 tuntia tai kunnes liha on mureaa ja pehmeää.

Nosta lihat pois ja sekoita halutessasi kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarjoa lihat kuohkean ja paksun kastikkeen kanssa.

Yksi annos sisältää 439 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":164,"alcohol":0,"protein":227,"carbohydrates":48},"weight":{"fat":18.28,"alcohol":0,"protein":56.76,"carbohydrates":12.07,"saturated_fat":7.87,"sugar":4.28,"fibre":3.18,"salt":5.95},"percent_raw":{"fat":0.37402515464268565,"alcohol":0,"protein":0.5162255041307534,"carbohydrates":0.10974934122656095},"percent":{"fat":37,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":440,"weight":108.39,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":481.36},"item_type":"recipe","recipe_id":1023487,"servings":4}}

 
Sulje