Ladataan... Ladataan...

Paahdettua kuhaa, parsaa ja basilika-voikastiketta

Valmistusaineet 4:lle
8 kpl perunaa
50 g Voita
0.5 tl suolaa
400 g Kuhafilee
400 g Parsaa
0.2 cl Valkoviiniä, kuivaa
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl vettä
1 dl kuohukerma
50 tl Voita
1 rkl sitruunamehua
0.5 tl suolaa
0.5 tl (jauhettu) valkopippuria
2 dl basilikaa, tuoretta
Ohjeet

(hunajaa)

Kuori perunat ja keitä kypsiksi. Survo kypsät perunat, lisää voi ja mausta suolalla. Tarkista maku.
Keitä kuoritut parsat suolalla (ja vähän hunajalla maustetussa) vedessä kypsiksi, mutta varo ylikypsentämistä, koska silloin parsat hajoavat.
Kastike: valkoviini, valkoviinietikka, vesi, kuohukerma, 200 g voita, sitruunamehu, 0.5 tl suolaa, 0.5 tl valkopippuria, basilika.
Valmista basilika-voikastike. Kuumenna kattila erittäin kuumaksi. Kiehauta siinä valkoviinietikka ja lisää sitten valkoviini ja vesi.
Keitä lientä kasaan muutaman minuutin ajan. Lisää kerma ja jatka keittämistä. Kun kastike sakenee, ota se liedeltä ja sekoita sauvasekoittimella voi ja basilika joukkoon. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa sitruunamehua.
Paahda kuhafileet kuumalla teflonpannulla nahkapuoli ensin. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Kokoa kypsistä ja lämpimistä raaka-aineista näyttävät annokset.

Yksi annos sisältää 806 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":625,"alcohol":0,"protein":85,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":69.13,"alcohol":0.05,"protein":21.28,"carbohydrates":24.02,"saturated_fat":44.54,"sugar":3.32,"fibre":3.02,"salt":3.91},"percent_raw":{"fat":0.7741754403959754,"alcohol":0.0003963050547215464,"protein":0.10589220592533909,"carbohydrates":0.1195360486239639},"percent":{"fat":77,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":12},"total":{"kcal":807,"weight":169.26999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":479.44},"item_type":"recipe","recipe_id":740,"servings":4}}

 
Sulje