Kaada kerma ja maito kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja lisää se kerma-maitoseokseen. Kiehauta seos, nosta pois liedeltä ja anna jäähtyä hetki.
Erottele munista keltuaiset omaan kulhoonsa. Lisää sokeri ja vatkaa seos löysäksi vaahdoksi.
Ota vaniljatanko pois kerma-maitoseoksesta ja kaada seos sekoittaen keltuaisvaahtoon.
Jaa seos neljään kahden desin annosvuokaan. Laita jokaisen vuoan päälle alumiinifolio ja nosta vuoat isompaan uunivuokaan tai uunipannulle. Kaada uunivuokaan lämmintä vettä annosvuokien puoleen väliin saakka.
Kypsennä 125-asteisessa uunissa pari kolme tuntia, eli kunnes massa on hyytynyt.
Nosta vuoat vesihauteesta ja jäähdytä. Ripottele pinnalle fariinisokeria ja paahda pinta nopeasti rapeaksi puhalluslampun liekillä tai kuumassa uunissa grillivastusten alla.
Tarjoa sellaisenaan tai raikkaiden marjojen tai hedelmien kanssa.
Laita lusikallinen appelsiinimarmeladia tai muuta kirpeää hilloa brûléevuoan pohjalle.