Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Lisää kuumaan kasariin 1 tl öljyä sekä sipulirenkaat. Kuullota hetken aikaa. Ripottele sekaan sokeri, sekoita ja anna sokeroitua hetken aikaa. Lisää sen jälkeen vesi (myös appelsiinimehu sopii myös hyvin) ja anna hautua miedolla lämmöllä 20-30 minuuttia kannen alla välillä sekoittaen.
Puhdista pavut ja keitä niitä vähässä vedessä n. 8 minuuttia. Tai käytä pakastepapuja.
Poista maksaviipaleista mahdolliset kalvot ja paista viipaleet yhdessä rosmariinin oksien kanssa öljyssä pari kolme minuuttia kummaltakin puolelta miedohkolla lämmöllä. Maksa palaa helposti, jos pannu on liian kuuma. Älä kypsennä maksaa liikaa, ettei se kuivu. Maksa saa olla sisältä aavistuksen rosahtava. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Nosta pavut ja suikaloitu paprika (paprikan ja muiden kasvisten C-vitamiini auttaa maksan rautaa imeytymään hyvin) sekä maksaviipale lautaselle. Lisää pehmeät sipulirenkaat maksan päälle.
Kun haluat ateriasta ruokaisamman tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita (2 pientä perunaa, 100 g = 88 kcal).