Valmista ensin tillikastike. Sekoita hienonnettu tilli kermaviilin joukkoon. Mausta mustapippurilla ja halutessasi tilkalla sitruunamehua. Nosta jääkaappiin maustumaan.
Puhdista kantarellit ja pilko ne koosta riippuen muutamaan osaan. Nosta sienet pinnoitettuun pannuun ja haihduta neste pois välillä sekoittaen. Lisää joukkoon rypsiöljy ja paista kevyesti. Mausta suola- ja pippuriripauksella.
Mittaa kasvirasvavalmiste esim. Oivariini (30 g=2 rkl) isoon pannuun ja kuumenna. Nostele peratut muikut pannulle. Paista koosta riippuen 3-4 minuuttia/puoli. Mausta suolaripauksella ja pippurilla.
Nauti aterian kanssa keitettyjä perunoita ja höyrytettyä parsakaalia.
Vaihda kantarellit muihin sieniin saatavuuden mukaan tai viljeltyihin sieniin.