Avaa suikalelihapaketti ja anna olla huoneen lämmössä ½-1 tuntia. Kuumenna pata tai paistokasari ja lisää öljy. Paista paistisuikaleet 1-2 erässä paistoastian koosta riippuen. Lisää joukkoon paistumaan loppuvaiheessa myös sipulisilppu. Ripottele sekaan vehnäjauhot ja sekoita koko ajan. Anna hautua hetki. Lisää tomaattisose, sekoita ja kaada joukkoon vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua tiiviin kannen alla 30-50 minuuttia lihan mureudesta riippuen. Lisää lopuksi joukkooon ruokakerma, suola ja pippuri. Anna hautua hetki ja tarkista maku.
Keitä pestyt perunat suolattomassa vedessä. Huuhdo ruusukaalit ja poista niistä tarpeen mukaan kanta. Höyrytä ne kokonaisina tai halkaistuina. Sekoita salaatti.
Yhden palapaistiannoksen paino on 170-185 g riippuen, paljonko nestettä haihtuu ja miten laakeassa astiassa valmistat ruuan.