Suikaloi kuoritut sipulit ja valkosipulit, viipaloi porkkanat ja paloittele perunat.
Paahda huoneenlämpöinen jauheliha paistokasarissa. Työnnä paahtunut jauheliha paistokasarin toiselle laidalle ja lisää öljyä 1 rkl. Kuullota sipulisuikaleita ja porkkanaviipaleita hetken aikaa. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää hetken kuluttua vesi ja kuumenna kiehuvaksi Lisää joukkoon perunakuutiot ja kypsennä 5-10 minuuttia kannen alla. Paloittele sillä välin puhdistetut paprikat. Sekoita palat pannuun ja mausta suolalla. Anna hautua hiljalleen kannen alla noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa pippuria tai muita mausteita sekä lopuksi yrtit.
Tarjoa seuraksi leipää.
Jos haluat ruoasta kevyemmän, jätä peruna pois. Voit käyttää nesteenä myös tomaattimurskaa (1 prk 400 g=80 kcal).