Ladataan... Ladataan...

Paprika-nautapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudanpaistia
2 kpl sipuleita
5 dl kiehuvaa vettä
2 g (5 kpl) maustepippureita
1 kpl (2 kpl) laakerinlehtiä
2 kpl (keskik.) punaisia paprikoita
3 varsi lehtisellerin varsia
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Kuutioi naudan liha. Kuori ja lohko sipulit. Kuumenna valurautapannussa tilkka vettä. Lisää kuumaan pataan lihakuutiot vähän kerrakseen ruskistumaan. Lisää joukkoon sipuli.
Lorauta kiehuva vesi ja mausteet pataan. Hauduta kannen alla 1 tunti.
Suikaloi sillä välin paprika ja selleri. Lisää kasvikset pataan ja hauduta vielä 15 minuuttia. Tarjoile perunoiden kanssa.

Yksi annos sisältää 247 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":31,"alcohol":0,"protein":104,"carbohydrates":112},"weight":{"fat":3.38,"alcohol":0,"protein":25.47,"carbohydrates":27.39,"saturated_fat":1.24,"sugar":6.5,"fibre":3.96,"salt":0.1},"percent_raw":{"fat":0.12569147615534795,"alcohol":0,"protein":0.42131261175635326,"carbohydrates":0.4529959120882989},"percent":{"fat":13,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":45},"total":{"kcal":247,"weight":68.03999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":500.55},"item_type":"recipe","recipe_id":578,"servings":4}}

 
Sulje