Ladataan... Ladataan...

Papukaalisalaatti

Valmistusaineet 6:lle
250 g kidneypapuja
3 dl (silputtu) punakaalta suikaloituna
1 kpl (pieni) pieni sipuli
1 dl punaviinimarjoja
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.5 rkl viinietikkaa
0.25 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Ohjeet

Huuhtele pavut huolellisesti ja hienonna sipuli. Yhdistä ainekset ja mausta öljy-viinietikka kastikkeella. Tarjoile raikkaana lisäkkeenä.

Yksi annos sisältää 190 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":44,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":107},"weight":{"fat":4.88,"alcohol":0,"protein":9.89,"carbohydrates":27.04,"saturated_fat":0.37,"sugar":2.48,"fibre":7.25,"salt":0.27},"percent_raw":{"fat":0.22915900372331702,"alcohol":0,"protein":0.2064870798645922,"carbohydrates":0.5643539164120908},"percent":{"fat":23,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":190,"weight":52.18,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":81.13},"item_type":"recipe","recipe_id":333864,"servings":6}}

 
Sulje