Ladataan... Ladataan...

Pariloitua tonnikalaa

Valmistusaineet 4:lle
600 g Tonnikala, raaka
2 tl Rypsiöljy
1 kynsi Valkosipuli
0.5 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
0.5 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
Ohjeet

Leikkaa tonnikalasta neljä pihviä. Sekoita öljyyn murskattu valkosipuli, puristettua sitruunaa, suolaa ja pippuria. Hiero seos tonnikalan pintaan ja anna maustua hetki.

Kuumenna parilapannu ja grillaa tonnikalaa keskilämmöllä noin 1-2 minuuttia per puoli. Anna kalan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tonnikala on parhaimmillaan, kun sen liha on vielä sisältä punaista. Mausta halutessasi kalan pinta vielä kevyesti suolalla ja pippurilla.

Yksi annos sisältää 235 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":88,"alcohol":0,"protein":145,"carbohydrates":2},"weight":{"fat":9.72,"alcohol":0,"protein":35.71,"carbohydrates":0.45,"saturated_fat":2.08,"sugar":0.22,"fibre":0.35,"salt":0.98},"percent_raw":{"fat":0.3768402231748562,"alcohol":0,"protein":0.6154326705585834,"carbohydrates":0.007727106266560393},"percent":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":62,"carbohydrates":1},"total":{"kcal":235,"weight":49.51,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":169.25},"item_type":"recipe","recipe_id":1023493,"servings":4}}

 
Sulje