Lisäksi tarvitset suolaa ja pippuria parsan ja kastikkeen maustamiseen.
Paahda pinjansiemenet kullankeltaisiksi kuivalla teflonpannulla. Rouhi sitten karkeasti.
Valmista kastike. Sekoita soijakerma ja viini. Keitä kokoon paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä, kunnes seos on kutistunut puoleen. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa parsoista pois kuivunut tyvi. Kuori perunankuorimaveitsellä ohuelti, jos kuori tuntuu sitkeältä. Valele öljyllä. Kuumenna paistin- tai parilapannu, ja kypsennä parsoja molemmilta puolilta, kunnes ne ovat kypsiä. Älä päästä veltostumaan! Mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta parsat lautaselle. Valuta päälle kastiketta, ja ripottele pintaan pinjansiemenrouhetta. Tarjoile heti.
Kun käytät soijakermaa, kastike sopii tarkoillekin kasvisruokailijoille. Soijasta on muillekin hyötyä: tutkimusten mukaan se vähentää verisuonitautien ja rintasyövän riskiä.