Ota taikina sulamaan pakkauksen ohjeen mukaan hyvissä ajoin.
Kastiketta varten sekoita jauhot tasaiseksi seokseksi pieneen tilkkaan kylmää maitoa.
Kiehauta 0,5 desilitraa vettä kasarissa, lisää loppu maito ja sekoita kiehumapisteeseen koko ajan hämmennellen.
Kaada sekoitettu suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kuumaan maitoon ja keitä vajaat viisi minuuttia hämmennellen.
Lisää lopuksi rasva ja mausta makusi mukaan. Jäähdytä lähes kylmäksi ja lisää keltuaiset.
Kuori parsan varsi ohuelti. Leikkaa kova osa pois. Pilko parsat 2–3 sentin paloiksi.
Kiehauta vesi, suola ja sokeri kattilassa. Keitä parsapaloja viitisen minuuttia. Valuta talouspaperin päällä.
Raasta juusto ja sekoita valkokastikkeen ja keltuaisten kanssa kuohkeaksi. Mausta tillillä ja pippurilla, halutessasi myös lisää suolalla.
Voitele uunivuoka, halkaisija noin 26 senttiä.
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ja painele vuoan pohjalle ja reunoille.
Kaada kastike taikinan päälle vuokaan ja lisää parsapalat. Painele ne niin, että kaikki palat ovat kastikkeen peitossa.
Paista 200 asteessa ensin uunin alatasolla tai alalämmöllä 20 minuuttia, jotta pohja ehtii kypsyä. Nosta vuoka sen jälkeen keskitasolle ja jatka paistamista noin 15–20 minuuttia, kunnes reunat ovat rapeat.
Jäähdytä hetki ja nauti esimerkiksi kylmän kuohu- tai valkoviinin kanssa.