Ladataan... Ladataan...

Pasta Mare

Valmistusaineet 4:lle
2 l vettä
1 tl suolaa
100 g kirjolohifileetä
1 tl suolaa
1 rkl Rypsiöljy
2 dl kevyt ruokakermaa (rasvaa 15 %)
2 tl sitruunamehua
1 tl (rouhittu) sitruunapippuria
0.5 dl (silputtu) hienonnettua tilliä
7 dl Ruis, ruispasta
Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa filee pituussuunnassa noin 1 cm levyisiksi nauhoiksi. Pujota kalanauhat varrastikkuihin haitarille. Mausta suolalla. Kuumenna öljy laakeassa paistinpannussa. Paista kalavartaat kevyesti molemmilta puolilta. Kaada kevytkerma pannulle ja hauduta vartaita miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää pannulle sitruunamehu, sitruunapippuri ja tilli. Annostele ruispasta ja kalavartaat lautaselle ja kaada tillikastiketta pastan päälle.

Vinkki

Lisäksi: 8-10 puista varrastikkua

Yksi annos sisältää 490 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":143,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":276},"weight":{"fat":15.14,"alcohol":0,"protein":16.87,"carbohydrates":65.66,"saturated_fat":5.36,"sugar":4.14,"fibre":8.9,"salt":3.33},"percent_raw":{"fat":0.29219850987535567,"alcohol":0,"protein":0.1446814118148793,"carbohydrates":0.5631200783097652},"percent":{"fat":29,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":490,"weight":119.4,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":682.5},"item_type":"recipe","recipe_id":198667,"servings":4}}

 
Sulje