Ladataan... Ladataan...

Pasta-katkarapusalaatti

Valmistusaineet 6:lle
200 g pastaa (raakapaino)
100 g vihreää pestoa
2 kpl avokadoa
2 rkl sitruunamehua
400 g katkarapuja
200 kpl kirsikkatomaatteja
150 g oliiveja
Ohjeet

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsäksi. Kaada keitinliemi pois ja valuta hyvin. Voit huuhdella kylmän veden alla.
Sekoita jäähtyneen pastan joukkoon pestokastike. Kuori ja suikaloi avokadot, mausta sitruunamehulla. Lisää pastan joukkoon avokadot, jäiset katkaravut, lohkotut kirsikkatomaatit ja valutetut oliivit.
Voit käyttää halutessasi valmiiksi valkosipulilla maustettuja katkarapuja. Anna salaatin maustua viileässä muutama tunti.
Tarjoa rapean patongin tai feta-yrttimuffinien kera.

Yksi annos sisältää 466 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":200,"alcohol":0,"protein":79,"carbohydrates":187},"weight":{"fat":21.44,"alcohol":0,"protein":18.98,"carbohydrates":45.16,"saturated_fat":2.75,"sugar":18.43,"fibre":10.57,"salt":1.69},"percent_raw":{"fat":0.4292896662959615,"alcohol":0,"protein":0.16890546413690213,"carbohydrates":0.40180486956713635},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":17,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":466,"weight":119.01999999999998,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":713.33},"item_type":"recipe","recipe_id":48660,"servings":6}}

 
Sulje